keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ihan itse tehty kranssi

En tiedä mikä häiriötila minulla on päässä, mutta olen muuttunut ihan jouluihmiseksi. Viimeisimmät häiriön konkretisoitumat ovat havut, joita on eri puolilla kotia.

Mutta itse asiassa olen aika ylpeä ovikranssista, jonka suunnittelin ja tein ihan itse. Siihen tarvittiin vain ohutta metallilankaa, juuttinarua, havuja ja pari käpyä. Nyt se toivottaa meidät ulko-ovessa tervetulleeksi kotiin.


Tosin epäilen sen säilymistä jouluun asti, sillä nythän se ei saa mistään vettä. Onneksi saamaan metallilankahäkkyrään voi laittaa tarvittaessa uudet havut.

Eilen oksat lensi takaisin luontoon ja kannoin kukkakaupasta kotiin pienen katajan. Siinä se nyt tuo ledlamppuineen valoa tähän pimeimpään vuodenaikaan. Koristeiksi riittää Kaleva Korun kaksi joulukoristetta.

 
 
Kukkakauppiaan mukaan kanerva pärjää kuivassa sisäilmassakin, jos se saa aluslautaselle vettä joka toinen päivä ja vettä havuilleen suihkepullosta. Toivottavasti se jaksaa Loppiaiseen asti.
 
Kaunista keskiviikkoa!
 
Maria
 
P.S. Kiitos Aamukahvilla-blogin, löysin Jouluradion. Yritän olla kuuntelematta sitä, etten kyllästy joululauluihin jo ennen aattoa. Helsingissä se löytyy taajuudelta 102 MHz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti