lauantai 24. lokakuuta 2015

Juttu minusta MeNaisissa, käy kurkkaamassa!

Iso kiitos teille kaikille, jotka kommentoitte eri kanavilla ja laitoitte ihania viestejä edellisen blogikirjoitukseni jälkeen. Tuntui tosi hyvälle, että aihe kosketti jollain tapaa niin monia. Ja aivan huippua, että kirjoitus johti TÄHÄN MeNaiset-lehden juttuun! Se lisäsi varmuuttani siitä, että rehellisyys ja avoimuus ovat niitä arvoja, joita tässä yhteiskunnassa arvostetaan.

Tulen jatkossakin olemaan avoin ja pohdiskelemaan välillä isoja asioita, mutta ennen kaikkea haluan tuoda sinulle ja muille lukijoilleni hyvää oloa kuluttamisesta ja materialismista vapain keinoin. Eikä tämä nyt tarkoita sitä, etten ostaisi koskaan mitään, ehei.

Rakastan laadukkaita, kestäviä vaatteita ja tavaroita, mutta hankin niitä harkiten. Tämänhetkisessä elämäntilanteessani teen enemminkin pientä listaa asioista, joita hankin, kun alan saada palkkaa. Listalla ykkösenä keikkuu sitkeästi suomalaisen Balmuirin kashmirhuivi. Miten ihanaa olisi kääriytyä talvella joka päivä sen pehmeään syleilyyn.

Tuo mainitsemani blogikirjoitus ja sen julkaiseminen otti muuten aika koville. Kun olin tarpeeksi kauan hautonut asiaa sisällä, sen purkaminen aiheutti kropassani aikamoisen mylläkän. Ensi iski hirveä niskajumi, sen jälkeen kamala päänsärky.

Eilinen oli oma huoltopäiväni. Kävin ensin juoksemassa rauhallisesti puolen tunnin lenkin. Sen jälkeen käytin foam rolleria, joka on minulle tee se itse -hieronta. Rulla hieroo tosi tehokkaasti lihaskalvoja ja lihaksia, ja tehoa pystyy säätelemään kehon omalla painolla. Ehkäpä teenkin joskus oman postauksen tästä edullisesta keinosta huoltaa kehoa.

Rullailun jälkeen venyttelin ja keskityin hengittämään rauhallisesti. Sitten vuorossa oli sauna, hieman punaviiniä ja Vain Elämää. Tänään olen taas ihan uudestisyntynyt.

Ihanaa viikonloppua!

Maria

Kuva: Katri Utula



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti